Standbouw beurs

Beurzen veranderen, dus stands ook

Vele jaren geleden zagen beurzen, en dus ook de standbouw op de beurs, er nog heel anders uit. Een timmerman bouwde een stand, een schilder bracht het logo van het betreffende bedrijf erop aan en er werden vele posters en reclame op geplakt. Maar zo gaat het allang niet meer. De wereld wordt technischer, online ontwikkelingen gaan razendsnel en de rol van beurzen verschuift van verkopen naar verbinden. Om relevant te blijven moeten de exposanten, maar ook de standbouwers, hierop inspelen. Hoe verandert de standbouw op de beurs?

Maak gebruik van technische ontwikkelingen

Om de nieuwe ontwikkelingen van tegenwoordig bij te blijven, is het voor standbouwers aan te raden zelf ook mee te gaan met deze uitvindingen. Een van de manieren om dit te doen, is over te gaan op modulaire standbouw. Dit maakt het mogelijk om je stand per beurs aan te passen. Tegelijkertijd hoeft er niet steeds iets nieuws ontwikkeld te worden, maar kun je gebruik blijven maken van eerder gerealiseerde elementen. Posters worden ook niet meer gebruikt. Kies voor digitale schermen met (aanpasbare) bewegende beelden. Zo blijven de elementen van je stand onbeplakt en schoon en trek je veel beter de aandacht van bezoekers.

De beurs van tegenwoordig wordt interactiever

De tijd dat je enkel wat foldertjes en pennen meegaf aan de bezoekers is verleden tijd. We willen interactie op de beurs. Door te kiezen voor een uitnodigende standbouw, trek je al snel vele bezoekers je stand in. Zorg dat er voldoende medewerkers staan die deze bezoekers van informatie kunnen voorzien of iets kunnen laten doen. Denk aan het invullen van een korte enquête of poll, laat ze meedoen aan een quizje of laat ze een testje uitvoeren. Wat ook steeds vaker gezien wordt op stands, zijn lichtkranten waarop bezoekers berichten kunnen plaatsen met een app. Integreer zo’n lichtbalk in je standbouw en geniet van veel meer aandacht, interactie en bezoekers bij jouw stand!

Op zoek naar een standbouwer?

Ben je zelf op zoek naar een specialist in standbouw omdat je binnenkort op een beurs gaat staan? Selecteer dan een bedrijf dat:

  • Rekening houdt met eventuele opslag
  • Alles in een eigen werkplaats maakt
  • Verschillende objecten kan maken
  • Kosten per vierkante meter rekent
  • Je stand opslaat zolang je wenst

Dan weet je zeker te maken te hebben met een duurzame, betaalbare en betrouwbare partij.

Kies voor de beste standbouw op de beurs

Kortom, je doet pas echt mee als je een moderne stand op de beurs hebt staan. Denk aan modulaire standbouw met interactieve middelen. Veel succes met het realiseren van zo’n moderne standbouw op de beurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *