gevel reclame

Tips om op te vallen met buitenreclame

Uw bedrijf valt op met buitenreclame

Als ondernemer wilt u dat uw bedrijf goed opvalt, zodat u meer klanten trekt. Buitenreclame is een goede manier om dit te doen. In dit blog vertellen we u meer over soorten buitenreclame die vaak gebruikt worden en hoe u hiermee opvalt.

Gevelbelettering

Het is van belang dat uw bedrijf bij mensen opvalt wanneer ze langs komen. Veel ondernemers kiezen daarom voor gevelbelettering op hun pand. Wanneer u gevelbelettering laat ontwerpen, is het belangrijk dat u op een aantal zaken let:

  • De kleur: zorg dat de letters qua kleur een goed contrast vormen tegen de achtergrond;
  • Het lettertype: houd het simpel en leesbaar;
  • De lettergrootte: zorg dat de letters ook van veraf goed leesbaar zijn;
  • De afstand tussen de letters: met de juiste afstand vergroot u de leesbaarheid;
  • De verlichting; verlichting kan de letters beter laten opvallen.

Spandoeken, raamstickers en folie

Met spandoeken, raamstickers en folie kunt u creatiever zijn met uw reclame. Bovendien kunt u er meer tekst kwijt. Zo brengt u bijvoorbeeld een nieuw product, aanbieding of een speciale activiteit onder de aandacht. Een pakkende afbeelding trekt echter vaak het eerst de aandacht. Zorg daarom bijvoorbeeld voor een aantrekkelijke foto.

Billboards en omheiningen

Buitenreclame hoeft niet op uw pand bevestigd te zijn. Met een billboard trekt u bijvoorbeeld veel extra aandacht voor uw bedrijf. Ook andere creatieve oplossingen zijn mogelijk. Wat dacht u er bijvoorbeeld van uw terras te omheinen. Op uw omheining communiceert u uw boodschap naar uw potentiële klanten.

Buitenreclame op uw pand

Bent u ook geïnteresseerd in buitenreclame op uw pand? Wij verwijzen u graag door naar een professional. Neem contact met ons op via het
contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *