standbouw

Standbouwer nodig? Zo kiest u de beste!

Zo vindt u een betrouwbare standbouwer

Wilt u graag meer winst, meer aandeelhouders en een grotere naamsbekendheid voor uw bedrijf? Dan doet u er verstandig aan om met uw onderneming naar een beurs te gaan. Uw succes op de beurs valt en staat met een mooie stand. Wij schreven niet voor niets al eerder over het belang van standbouw. Bent u op zoek naar een betrouwbare standbouwer in Amsterdam? In dit blog leest u hoe u die kunt vinden.

Bekijk het portfolio

Iedere standbouwer kan beweren dat hij de beste is. Dat bewijzen is echter wel een tweede. Een goede standbouwer zal uw graag het portfolio laten zien. Ben dus niet bang om te vragen naar voorbeelden van soortgelijke projecten met wat u in gedachte heeft. Doet een standbouwer mysterieus over eerdere projecten of wil de standbouwer geen referenties opgeven? Dan kunt u beter verder zoeken.

Geen externe partijen

Kies een standbouwer die het werk helemaal zelf uitvoert. Werkt een standbouwer samen met andere partijen, dan zitten daar voor u een aantal nadelen aan verbonden:

  • Bij een standbouwer die werkt met externe partijen bent u tot wel 20% duurder uit. De externe partijen moeten namelijk ook geld verdienen aan het project
  • De communicatie verloopt altijd via een tussenpersoon. Dat maakt overleggen een stuk lastiger
  • Een bouwer die het werk zelf uitvoert is over het algemeen transparanter over de werkzaamheden en de kosten

Een goede standbouwer is gespecialiseerd in allerlei verschillende disciplines. Daarom kan zo’n standbouwer het project gemakkelijk zelf helemaal uitvoeren. Wilt u graag een stand van hoge kwaliteit? Kies dan voor een standbouwer die niet werkt met externe partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *